Saturn Wit

    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Wat een behandelstoel de Saturn van P Clinic!

Draaibaar, elegant, professioneel en zeer comfortabel.

De Saturn behandelstoel van P Clinic is een hoogstandje qua techniek daar het gehele lig en zit gedeelte van de behandelstoel kan draaien op zijn as.

Met deze bijzondere meerwaarde kan je spelen met de ruimte die je hebt in de Salon en met bv. een pedicure behandeling kan je de zijkant van de voeten tijdens de behandeling naar je toe draaien.

Deze behandelstoel Saturn is 90 graden draaibaar.

De Saturn behandelstoel van P Clinic is gefabriceerd met de meest hoogwaardige materialen wat maar mogelijk is voor een behandelstoel. Er is gekozen voor een zeer hoogwaardige PU kunstleder die zeer bestendig is tegen uv licht en diverse chemicaliën.

Tevens heeft deze hoogwaardige bekleding een soft feather gevoel en heeft in combinatie met de memo foam een geweldige lig & zit ervaring.

Een behandeling ontvangen in deze Saturn behandelstoel is een lust voor het gehele lichaam. 

De Saturn heeft een in lengte verstelbare hoofdsteun die voorzien is van een neusgat voor bv. een weldadige rug en nek massage. U kunt met uw neus en mond op een onbelaste manier ademen door deze ergonomische neus en gezichts- uitsparing.

De uitschuifbare hoofdsteun is voorzien van een soft feather gevoel hoofdkussen om gedurende de behandeling u een zo weldadig als mogelijk lig te garanderen.

De Saturn heeft in totaal vier motoren en een daar van is voor de befaamde Trendelenburg stand, de Trendelenburg stand in deze behandelstoel Saturn maakt een uitgebreide gezichts- & decolleté behandeling zeer comfortabel daar het niet gewenst is voor uw cliënt om langer dan 15 minuten kaars recht op een behandelstoel te liggen, de Trendelenburg stand op de Saturn behandelstoel maakt het mogelijk om het zitvlak naar achteren te hellen zodat het einde van het zitvlak de knieholten van uw cliënt opvullen en dit met het rugdeel 5 graden omhoog maakt het ligcomfort van uw cliënt tot een aangenaam hoogte punt.

Motor 1: is voor de bediening van de hoog/laag functie.

Motor 2: is voor het verstellen van het voeten deel.

Motor 3: is voor het verstellen van het Trendelenburg systeem.

Motor 4: is voor het verstellen van het rug gedeelte.

Het draai mechaniek van de Saturn is manueel.

De belastbaarheid van deze behandelstoel is 200 KG

 De Behandelstoel Saturn van P Clinic heeft de volgende maten:

Lengte 186 cm – 200 cm

Breedte met armleuningen 80 cm

Breedte zonder armleuningen 60 cm

Hoogte minimaal 62 cm

Hoogte maximaal 92 cm

 De armleuningen van de Saturn hebben een hoge belastbaarheid , dus u hoeft zich geen zorgen te maken als uw client zich onverhoopt afzet op de armleuningen bij het uitstappen van uw kostbare behandelstoel. De armleuningen zullen niet gaan doorhangen na deze actie.

De gehele behandelstoel Saturn van P Clinic is voorzien van een fabrieksgarantie van 3 jaar.

De Saturn behandelstoel kan op aanvraag in meer dan 80 kleuren geleverd worden.