Moon Wit

    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Behandelstoel Moon van P Clinic ademt kwaliteit uit wat dan ook vertaald kan worden  in een 

3 jaar volledige garantie.

Tot grote hoogte is dit top model in te stellen.
Wat een Pedicure behandelstoel de Moon van P Clinic!

Tot grote hoogte is dit top model in te stellen. 115 cm is de hoogste stand die de hielen van de voeten kunnen halen in deze zeer professionele behandelstoel.

De Behandelstoel Moon van P Clinic ademt kwaliteit uit wat dan ook vertaald kan worden  in een 3 jaar volledige garantie.

De Moon behandelstoel van P Clinic is gefabriceerd met de meest hoogwaardige materialen wat maar mogelijk is voor een behandelstoel. Er is gekozen voor een zeer hoogwaardige PU kunstleder die super bestendig is tegen UV licht en diverse chemicaliën. Tevens heeft deze hoogwaardige bekleding een soft feather gevoel en heeft in combinatie met de memo foam een geweldige lig & zit ervaring.

 

Een behandeling ontvangen in deze Moon behandelstoel is een weldaad voor het gehele lichaam.

De Moon heeft een in lengte verstelbare hoofdsteun die voorzien is van een neusgat voor bv een rug en nek massage. U kunt met uw neus en mond op een onbelaste manier ademen door deze ergonomische neus- en gezichtsuitsparing.

De uitschuifbare hoofdsteun is voorzien van een soft feather hoofdkussentje om gedurende de behandeling aan u een weldadig ligging te garanderen.

De Moon heeft in totaal vier motoren en 1 daarvan is de befaamde Trendelenburg stand , de Trendelenburg stand in deze behandelstoel maakt een uitgebreide behandeling zeer comfortabel.

De Trendelenburg stand op de Moonstoel maakt het mogelijk om het zitvlak naar achteren te hellen zodat het einde van het zitvlak de knie holten van uw cliënt opvullen en dit met het rugdeel omhoog maakt dit alles tot een aangenaam verblijf in deze comfortabele behandelstoel.

Motor 1: is voor de bediening van de hoog/laag functie.

Motor 2: is ook voor het bedienen van de hoog/laag functie

Motor 3: is voor het verstellen van het Trendelenburg systeem.

Motor 4: is voor het verstellen van het rug gedeelte.

De beensteunen worden bediend d.m.v. gasveren.

De Behandelstoel Moon van P Clinic heeft de volgende maten:

Totale Lengte 185-210 cm

Breedte met armleuningen 80 cm

Breedte zonder armleuningen 58 cm

Hoogte minimaal 65 cm

Hoogte maximaal 110 cm in zit of ligstand

Hoogte maximaal in Trendelenburg stand 115 cm ( hielen)

De belastbaarheid van deze behandelstoel is 200 KG

De armleuningen van de Moon hebben een extra hoge belastbaarheid, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als uw cliënt zich onverhoopt afzet op de armleuningen bij het uitstappen van uw kostbare behandelstoel. De armleuningen zullen niet gaan doorhangen na deze actie.